Terveellisempi pitsapohja monella eri tapaa

Pizza

Useimmat meistä rakastavat pitsaa, mutta tiedämme sen olevan epäterveellistä jos sitä syö liian usein. Yksi keino syödä enemmän tätä rakasta herkkua on tehdä terveellisempi pitsapohja. Pitsasta voi tehdä terveellisemmän myös valitsemalla kevyemmät täytteet, mutta jos neljän juuston pitsa on ainoa oikea sinulle, niin pitsapohjalla pääset hyvin terveellisyyden alkuun. Pitsan tulee aina olla herkullista ja juuri sinun makuusi!

Terveellisempi pitsapohja helposti

Voit tehdä pitsapohjan täysjyvävehnästä, etkä välttämättä edes huomaa eroa normaaliin. Jos haluat viedä terveellisyyden vielä pidemmälle, voit tehdä pitsapohjan myös kasviksista. Raasta vaikka kesäkurpitsaa tai murenna kukkakaalia, purista nesteet pois ja sekoita joukkoon kananmuna. Voit lisätä suolaa ja pippuria tai maustaa mielesi mukaan. Pitsapohjasta tulee hauraampi, mutta kaloreita siinä on vain nimeksi!

Terveelliset ruuat mielletään usein vähemmän maistuviksi, mutta pitsasta voi tehdä sekä terveellistä että taivaallisen hyvää. Voit asetella lempipäällisesi vaikka täysjyvä tortillan päälle, jolloin pohja on paitsi terveellinen, myös todella nopea ja helppo valmistaa. Pitsa voi siis parhaimmillaan olla terveellistä, maukasta ja nopeaa, mikä voisi olla parempaa?

Pitsapohja kaikille

Pitsapohjan voit tehdä gluteenittomana, jolloin se sopii myös keliaakikoille, voit tehdä sen vegaanisena ilman munaa ja kasviksista niin terveellisenä että vannoutuneinkin terveysguru voi siitä nauttia. Pitsa toimii kaikille, kunhan löytää itselle miellyttävimmän tavan tehdä pitsapohjasta terveellisemmän jolloin siitä voi nauttia useammin.

Avainsanat: